main profile picture
Zeynep Ünal
Asistan Kodu: SA55

2000 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden Kent Plancısı olarak mezun olduktan sonra 2 yıl süre ile İngiltere’de hem dil eğitimi aldım hem de çalışarak ve yaşayarak çok genç yaşta hayata dair plan yapma, organize olabilme, sakin kalarak sorun giderme, insan ilişkilerini yürütme becerilerimi yaşayarak tecrübe ettim.

Ülkeye döndükten sonra kendi mesleğimi yapmak yerine tüm edindiğim bilgi ve beceriyi Yönetici Asistanlığı alanında tecrübe etmek istedim.

2003 yılında Doğuş Grubu Doğuş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı asistanlığı ile başlayan iş hayatım, aynı kurumda ve aynı kişi ile 16 yıl sürdü, ardından yöneticimin gruptan ayrılması ile birlikte kendisiyle ben de ayrıldım ve kişisel asistanı / yönetici asistanı vasfı ile görevimi günümüzde de devam ettirmekteyim.


22 yıldır aynı yönetici ile birlikte, kendisinin kurumsal hayatımızdan gelen tüm iş yükünü üstlenmekte ve aynı zamanda 7/24 kişisel asistanı olarak da her türlü desteği sağlamaya devam etmekteyim.

Yöneticimin kurmuş olduğu İnşaat şirketinde halen yürüttüğü işleri dahilinde üst düzey yönetici asistanlığımın yanında ;hem yönetcimin hem de ailesinin her türlü yaşamsal planlamalarını, sağlık kontrolleri, doktor ziyaretleri, tatilleri, yurtdışı seyahatleri, vize işlemleri, ev ve ofis personellerinin iş takipleri, görevlendirilmeleri, yabancı çalışanların çalışma izinleri ve yıllar içinde edindiğim kişisel çevrem, iş çevrem ve hızlı, planlı organizasyon becerim ile benden talep ettikleri her türlü ihtiyacı severek ve keyifle karşılamaya gayret ediyorum.

Tüm bu etkinliklerimi kullanarak, destek almak isteyen yöneticilerimiz için sanal asistanlık yolu ile de faydalı bir şekilde hizmet etmeye hazırım.

asistant heading icon
Yorumlar

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.
PAKETLER VE ÜCRETLENDİRME

1. FULLTIME Aylık paket ücretimiz: (haftalık 40 saat) – çalışma gün ve saatleri asistan ile netleştirilebilir.


2. PARTTIME Aylık paket ücretimiz: (haftalık 20 saat) – çalışma gün ve saatleri asistan ile netleştirilebilir.


3. WEEKLY Work Aylık paket ücretimiz: (haftalık 10 saat) – çalışma gün ve saatleri asistan ile netleştirilebilir.


4. UNLIMİTED Aylık paket ücretimiz: (limitsiz)



Paket fiyatlarımız aylık olarak hesaplanmaktadır.


Ön ödemeli çalıştığımız için, ödeme gerçekleştikten bir sonraki gün hizmet almaya başlayabilirsiniz. Hizmet karşılığında tarafınıza fatura kesiyoruz.


Detaylar ve ücretlendirme için bizimle iletişime geçebilirsiniz.


info@asistanla.com

Chat on WhatsApp